a.s.r. real estate

ASR Vastgoed Vermogensbeheer benoemt Fris tweede jaar op rij tot beste woningbeheerder

27-02-2013

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft Fris Vastgoed Management voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste woningbeheerder. Van de vastgoedbeheerders werd Fris Vastgoed Management als beste beoordeeld op technische, commerciële en administratieve onderdelen.

Onno Hoff, Managing Director Residential van ASR Vastgoed Vermogensbeheer, is te spreken over de samenwerking met Fris Vastgoed Management: “ We hebben in 2011 bewust besloten om het aantal beheerders te verkleinen. Hierdoor kunnen zowel beheerders als ASR Vastgoed Vermogensbeheer efficiënter werken en is er meer aandacht voor onze huurders. Gezamenlijk met de beheerders is er meer focus op klanttevredenheid. Dit begint zijn vruchten af te werpen bij alle beheerders. De uitverkiezing van Fris is voor hen een beloning voor hun extra inspanningen op dit gebied.”

Marc Poelmann, algemeen directeur Fris Vastgoed Management, ziet de uitverkiezing als grote waardering voor de klantgerichte aanpak die Fris de afgelopen jaren heeft ingezet en is blij met de decennialange relatie die Fris met ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft. “We zijn er trots op als één van de weinige beheerders de titel te mogen prolongeren. We zullen er dan ook alles aan doen om deze eerste plek te behouden. Wij hebben het afgelopen jaar vooral ingezet op het uitbouwen van de persoonlijke, toegankelijke en klantgerichte cultuur binnen ons bedrijf. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Hierin vervullen sociale media een belangrijke rol.”

Vorige