a.s.r. real estate

50% van alle winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage is verhuurd!

04-01-2013

Utrecht - 4 januari 2013 - Met de verhuur van 590 m2 winkelruimte aan MANGO is meer dan 50% van de beschikbare winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage verhuurd.

Naast MANGO hebben The Sting, Miss Etam, Intertoys en Parfumerie Douglas reeds een winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage gehuurd. Er is nog steeds voldoende belangstelling van retailers voor nieuwe A1 winkelruimtes. De winkelformules in de Nieuwe Haagse Passage zullen een mix vormen van nationale en internationale toonaangevende retailers.

In oktober 2011 is aannemer J.P. van Eesteren in opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Spuimarkt CV gestart met de realisatie van 10.500 m2 winkels. Naar verwachting opent de Nieuwe Haagse Passage medio 2014 haar deuren.

Vorige