a.s.r. real estate

Uitkomsten pachtersonderzoek

Onlangs heeft a.s.r. real estate een pachtersonderzoek uitgevoerd in samenwerking met Customeyes. Dankzij de opgehaalde feedback kunnen we onze huidige dienstverlening met een frisse blik onderzoeken en kunnen we inspelen op wat (erf)pachters belangrijk vinden, nu én in de toekomst. Hieronder vindt u de resultaten in een korte beschrijving.

Wat zijn de uitkomsten van het pachtersonderzoek?

Allereerst valt op dat de (erf)pachters nog steeds tevreden zijn over de samenwerking met ons. We worden omschreven als een betrouwbare partner. Ook zien we dat er een goede relatie is met onze medewerkers en onze rentmeester (assistenten) in het bijzonder. We zijn daar blij mee.

Het onderzoek geeft ons ook richting voor ontwikkeling. We blijken meer van toegevoegde waarde te kunnen zijn door onze capaciteit om mee te denken met u als (erf)pachter proactiever in te zetten. Een belangrijke uitkomst waar we ons zeker over gaan beraden. Daarnaast kwam naar voren dat er behoefte is aan vindbare specifieke informatievoorziening. Hier gaan we komende tijd mee aan de slag.
Ook interessant vinden we de uitspraken over de ontwikkelingen voor de toekomst. We blijken onze visie richting de toekomst niet altijd duidelijk genoeg te profileren. We mogen zichtbaarder zijn en duidelijker laten zien waar we voor staan.

Heeft u vragen of aanvullende feedback?

Wilt u meer weten over het onderzoek en de acties die we ondernemen naar aanleiding van de resultaten? Mocht u nog meer willen weten, neem dan gerust contact op met uw rentmeester of rentmeester assistent.

Blijf vooral uw mening met ons delen. Zodat wij op onze beurt continu onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.