a.s.r. real estate

Teus Bor

Al 27 jaar rentmeester bij a.s.r. real estate. Het huidige werkgebied zijn de Provincies Utrecht, Noord-Holland, Flevoland (uitgezonderd Noordoostpolder). Teus is woonachtig in het Zuid-Hollandse dorp Noordeloos waar hij ook geboren is.

Zoon van een melkveehouder maar dit bedrijf is door zijn jongere broer voortgezet. Na de Hogere Agrarische School in Dordrecht gevolgd te hebben was duidelijk dat Teus graag in de agrarische sector werkzaam wilde zijn. Eerst is hij 3 jaar werkzaam geweest als vertegenwoordiger/ voorlichter bij één van de voorgangers van het huidige Agrifirm. Van 1983 tot eind 1988 heeft Teus gewerkt als agrarisch krediet adviseur bij de ABN Bank. In die functie adviseerde hij agrarische ondernemers (en de bank) met hun investeringsplannen. Hierbij kwam hij ook de rentmeesters van de toenmalige verzekeringsmaatschappij AMEV tegen. In 1989 maakte hij de overstap naar de verzekeringsmaatschappij, het huidige a.s.r.

Teus over a.s.r.: Het mooie van het rentmeesters werk bij a.s.r. vindt Teus dat je concreet agrarische ondernemers kan helpen hun plannen en dromen te realiseren. Daarbij ontmoet je vaak zeer uiteenlopende mensen en bedrijven met één overeenkomst: "Ze oefenen vaak met een enorme passie en betrokkenheid hun beroep uit! Dat is prachtig om te zien." Ondernemers kunnen dan ook bij Teus verwachten dat hij concreet meedenkt en meehelpt om hun plannen en dromen te realiseren. De verzekeringsmaatschappij a.s.r. is al meer dan 125 jaar belegger in agrarische gronden en is dus geen eendagsvlieg. Een betrouwbare partner om zaken mee te doen.

Contactgegevens:
rentmeesterassistente Marianne Oostveen
Telefoon: 030-257 37 84