a.s.r. real estate

Golfbaan Cromstrijen

Het golfterrein van Golfclub Cromstrijen ligt tegen het Hollandsch Diep aan in de Hoekse Waard. Op het terrein bevindt zich een besloten 18-holeschampionshipbaan en een openbare 9-holesbaan.

Bij de vormgeving van de banen is optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het landschap biedt. Zo geven de omringende dijken en het buitendijkse bos de nodige beschutting aan spelers en wisselen de waterpartijen, glooiende hellingen en boomgroepen elkaar op het terrein af. Op de grote baan zijn bovendien maar liefst 75 bunkers op strategische plekken geplaatst.

Het golfterrein waarvan de grond in eigendom is van de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen heeft hierdoor een parkachtig karakter en spelers vinden er een groot scala aan uitdagingen: water, out-of-bounds, een tweede slag in de sloot op 80 m van de hole, en vier bunkers rondom immense, in plateaus aangelegde greens. De baan heeft een oefengreen, een oefenbunker en een driving range. Vanuit het clubhuis is er een prachtig uitzicht over het Hollandsch Diep.

Adres: Veerweg 26, Numansdorp

Meer informatie op Golfclub Cromstrijen