a.s.r. real estate

Even voorstellen: Rutger van Dillen

undefinedRutger van Dillen (34) acquisitiespecialist zonne- en windparken: “Ik ben geboren en getogen in Culemborg en woon hier nog steeds met Kirsten en onze kinderen Britt (8) en Milan (6) met veel plezier. Culemborg is mooi gelegen aan de uiterwaarden en heeft een prachtige binnenstad.

In mijn vrije tijd ben ik overal aanwezig waar Britt en Milan dansen, turnen en voetballen. En iedere zondag zit ons huis vol met familie en vrienden om voetbal te kijken.

Sinds 2005 werk ik bij a.s.r. Eerst bij Leven-bedrijf als accountbeheerder, in 2007 maakte ik de overstap naar Hypotheken waar ik onder andere als team- en projectmanager hebt gewerkt. Toen ik een aantal dagen op pad ging met rentmeesters Ryan Nijzink en Teus Bor, raakte ik gefascineerd door het rentmeesterschap. Vanaf toen wist ik zeker dat ik de stap naar Landelijk Vastgoed wilde maken en ben dus blij dat dit per mei is gebeurd.

Mijn expertise is het realiseren van duurzame energiebronnen zoals zonne- en windparken met voordelen voor alle betrokken partijen. Wilt u sparren over een zonnepark of windturbine(s) op uw grond? Neem dan contact op met uw rentmeester. Wie weet zit ik binnenkort bij u aan de koffie!”