a.s.r. real estate

Winkels

Het ASR Dutch Prime Retail Fund belegt voor institutionele beleggers in winkelvastgoed. Investeren in kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed staat daarbij voor ons centraal. De portefeuille bestaat uit hoogwaardig winkelvastgoed met jarenlange stabiele huuropbrengsten en gelijkmatige waardeontwikkeling. De winkels liggen in de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden.

Aanbod
Het ASR Dutch Prime Retail Fund beschikt over een ruim en zeer afwisselend aanbod van winkelvastgoed. En dat maakt ook onze klanten gevarieerd. Zo vindt u bij ons een schoenmakerij van 15 m2, maar ook een winkelketen als ZARA met een winkel van 7.007 m2. En allemaal kunnen zij rekenen op een persoonlijke benadering waar het gaat om beheer en onderhoud. Hoge kwaliteit en duurzaamheid vinden wij daarbij belangrijk.

Persoonlijke benadering
Omdat wij op bijna alle locaties zelf het beheer doen, kunt u rekenen op korte lijnen en een persoonlijke benadering. Heeft u een storing? Of vragen over uw contract? Dan heeft u rechtstreeks contact met één van onze account managers. Dat is wel zo snel en prettig.

Duurzaam
Duurzaamheid speelt van oudsher een grote rol in ons vastgoed. Dit betekent dat wij investeren in vastgoed waar mensen ook in de toekomst graag willen wonen, werken en winkelen. En dat voldoet aan de actuele eisen voor energiebesparing en milieubescherming.

Kwaliteit
Ons vastgoed reflecteert kwaliteit. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan beheer en onderhoud. Daarnaast vinden wij het belangrijk te beleggen in panden waar veel mensen gebruik van maken. Zo vindt u veel van onze winkelpanden op een A1-locatie.