a.s.r. real estate

Kantoren

a.s.r. real estate belegt voor institutionele beleggers in kantoren, parkeerruimten en parkeergarages. Investeren in kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed staat daarbij voor ons centraal. En dat is terug te zien in ons huuraanbod. Onze kantoorruimten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ook voor de toekomst.

Beleggingsbeleid kantoren
De huidige marktsituatie van dalende kantoorwerkgelegenheid, reorganisatie en concentratie van organisaties, alsook het nieuwe werken zorgt voor leegstand van kantoren. Wij focussen ons op kantoorlocaties waar zowel de kantoorwerkgelegenheid als de multimodale (met meerdere vervoersmiddelen) bereikbaarheid nu en in de toekomst goede perspectieven bieden. De kantoren bevinden zich in de Randstad met een sterke focus op de vier grote steden.

Duurzaam
Duurzaamheid speelt van oudsher een grote rol in ons vastgoed. Dit betekent dat wij investeren in vastgoed waar mensen ook in de toekomst graag willen wonen, werken en winkelen. En dat voldoet aan de actuele eisen voor energiebesparing en milieubescherming.

Kwaliteit
Ons vastgoed reflecteert kwaliteit. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan beheer en onderhoud. Daarnaast vinden wij het belangrijk te beleggen in panden waar veel mensen gebruik van maken. De kantoorruimtes waarover wij beschikken, verspreid over de modernste panden, bevinden zich op goed bereikbare locaties.