a.s.r. real estate
ASR Dutch Mobility Office Fund

ASR Dutch Mobility Office Fund

Hoogwaardig kantoorvastgoed bij mobiliteitsknooppunten.

ASR Dutch Mobility Office Fund
Fondsomvang
Fondsomvang
circa € 500 miljoen (incl. pijplijn)
Totaal aantal objecten
Totaal aantal objecten
14 (incl. pijplijn)
Bezettingsgraad
Bezettingsgraad
91,0%

ASR Dutch Science Park Fund

Unieke beleggingsstrategie gericht op vastgoed op Nederlandse science parks.

ASR Dutch Core Residential Fund

Core woningportefeuille van € 1,7 miljard, met focus op betaalbare en duurzame huisvesting.

ASR Dutch Prime Retail Fund

Een hoogwaardige winkelportefeuille met stabiele huuropbrengsten en gelijkmatige waardeontwikkeling. 

Fondsen

Met meer dan 125 jaar ervaring is a.s.r. real estate een zeer ervaren vastgoed vermogensbeheerder. Het totaal, namens opdrachtgevers, belegd vermogen van € 6,4 miljard in woningen, winkels, kantoren, vastgoed op science parks en grond maakt a.s.r. real estate tot één van de grotere vastgoed vermogensbeheerders in Nederland. De portefeuille is ondergebracht in fondsen en een aantal separate accounts.

ASR Dutch Mobility Office Fund
Het ASR Dutch Mobility Office Fund heeft een gediversifieerde portefeuille bestaande uit 14 objecten (incl. pijplijn) met een gezamenlijke waarde van circa € 500 miljoen. Alle objecten zijn gelegen nabij mobiliteitsknooppunten in de belangrijkste Nederlandse steden en Schiphol. 
 
Meer over het ASR Dutch Mobility Office Fund

ASR Dutch Prime Retail Fund 
Het ASR Dutch Prime Retail Fund omvat een winkelportefeuille van 217 objecten met een waarde van circa € 1,7 miljard. De portefeuille bestaat uit hoogwaardig winkelvastgoed met jarenlange stabiele huuropbrengsten en aantrekkelijke waardeontwikkeling. De winkels bevinden zich in de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden.  
Meer over het ASR Dutch Prime Retail Fund

ASR Dutch Core Residential Fund
Het ASR Dutch Core Residential Fund heeft een gespreide woningportefeuille met een waarde van circa € 1,7 miljard. Het gaat om huurwoningen in de vrije sector, voornamelijk in de Randstad. De participanten zijn institutionele beleggers met een lange beleggingshorizon. 
Meer over het ASR Dutch Core Residential Fund

ASR Dutch Science Park Fund
Het ASR Dutch Science Park Fund belegt in commercieel te exploiteren vastgoed op Nederlandse science parks in samenwerking met Nederlandse universiteiten. Door haar build-to-core profiel en locaties met een unieke combinatie van onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten, biedt het fonds een aantrekkelijk risico-rendementsprofiel.
Meer over het ASR Dutch Science Park Fund