a.s.r. real estate
ASR Dutch Core Residential Fund

ASR Dutch Core Residential Fund

Een gespreide woningportefeuille met huurwoningen in de vrije sector met een waarde van circa € 1,4 miljard. 

ASR Dutch Core Residential Fund
Fondsomvang
Fondsomvang
circa € 1,4 miljard
Totaal aantal objecten
Totaal aantal objecten
4.944
Verwacht rendement
Verwacht rendement
Totaal IRR 6% - 8%
Bezettingsgraad
Bezettingsgraad
98,2%

ASR Dutch Prime Retail Fund

Een hoogwaardige winkelportefeuille met stabiele huuropbrengsten en gelijkmatige waardeontwikkeling. 

ASR Dutch Science Park Fund

Unieke beleggingsstrategie gericht op vastgoed op Nederlandse science parks

ASR Dutch Mobility Office Fund

Hoogwaardig kantoorvastgoed bij mobiliteitsknooppunten.

Fondsen

Met meer dan 125 jaar ervaring is a.s.r. real estate een zeer ervaren vastgoed vermogensbeheerder. Het totaal, namens opdrachtgevers, belegd vermogen van € 6,3 miljard in woningen, winkels, kantoren en grond maakt a.s.r. real estate tot één van de grotere vastgoed vermogensbeheerders in Nederland. De portefeuille is ondergebracht in vier fondsen en een aantal separate accounts.

ASR Dutch Mobility Office Fund
Het ASR Dutch Mobility Office Fund heeft een gediversifieerde portefeuille bestaande uit 18 objecten (incl. pijplijn) met een gezamenlijke waarde van circa € 0,6 miljard. Alle objecten zijn gelegen nabij mobiliteitsknooppunten in de belangrijkste Nederlandse steden en Schiphol. 
 

Meer over het ASR Dutch Mobility Office Fund

ASR Dutch Prime Retail Fund 

Het ASR Dutch Prime Retail Fund omvat een winkelportefeuille van 215 objecten met een waarde van circa € 1,7 miljard. De portefeuille bestaat uit hoogwaardig winkelvastgoed met jarenlange stabiele huuropbrengsten en aantrekkelijke waardeontwikkeling. De winkels bevinden zich in de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden.  

Meer over het ASR Dutch Prime Retail Fund

ASR Dutch Core Residential Fund

Het ASR Dutch Core Residential Fund heeft een gespreide woningportefeuille met een waarde van circa € 1,4 miljard. Het gaat om huurwoningen in de vrije sector, voornamelijk in de Randstad. De participanten zijn institutionele beleggers met een lange beleggingshorizon. 

Meer over het ASR Dutch Core Residential Fund

ASR Dutch Science Park Fund

Het ASR Dutch Science Park Fund belegt in commercieel te exploiteren vastgoed op Nederlandse science parks in samenwerking met Nederlandse universiteiten. Door haar build-to-core profiel en locaties met een unieke combinatie van onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten, biedt het fonds een aantrekkelijk risico-rendementsprofiel.

Meer over het ASR Dutch Science Park Fund

ASR Property Fund 

In 2006 is het ASR Property Fund opgericht. Dit fonds is opgezet voor de verzekerden van a.s.r., Pensioenfonds a.s.r. Nederland en ASR Levensverzekering N.V. Het fonds bestaat uit direct vastgoed en een vastgoedaandelenportefeuille. Het fonds vertegenwoordigt een waarde van circa € 0,4 miljard.

Meer over het ASR Property Fund